Därför ska ni tvätta era kärl 2 gånger per år

juni 2024 |

Att sommaren är här tycker vi alla är härligt. Det tycker även flugor och småkryp som lockas till illaluktande avfallskärl i värmen.⁠

Vi rekommenderar att boka in kärltvätt minst 2 gånger per år, gärna innan och efter sommaren. Som nämnt ovan håller det flugor och annat småkryp borta, vilket är svårt att komma ifrån när de väl flyttat in. Dessutom skapar en ren miljö i soprummet bättre förutsättningar för att fler behandlar utrymmet med omtanke och gör rätt för sig, vilket i sin tur minskar andra merkostnader. Vi tror på att alla ska tjäna på en bättre miljö.

I regel uppmanar vi samtliga bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med avfallshantering i kärl att boka kärltvätt regelbundet, för att hålla det fräscht och fritt från flugor. ⁠Har ni inte bokat kärltvätt än är vår rekommendation att göra så snart som möjligt.

Hos oss kan ni alltid boka kärltvätt oavsett om ni är befintliga kunder eller inte. Är ni kunder går det bra att boka vid behov eller som tilläggstjänst i ert löpande avtal. Rengöringen sker med specialbyggda fordon som tar hand om spillvattnet från tvätten. ⁠

Just nu får alla kunder med löpande fastighetsnära insamling 10% rabatt vid bokning av kärltvätt. Erbjudandet har förlängts och gäller vid bokning som kommer in senast den 20/6.

Fler inlägg


Intresserad av våra lösningar?

Vår främsta målsättning är att ge de bästa förutsättningarna för våra kunder att skapa en hållbar utveckling – alla ska tjäna på en bättre miljö.

Kontakta oss

Intresserad av någon av våra tjänster eller kan vi hjälpa er med något annat?

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Berätta gärna hur vi kan hjälpa dig eller vad du vill boka för tjänst

SVENSKA SERVICESTYRKAN

Svenska Servicestyrkan AB har sedan starten år 2000 byggt upp en gedigen erfarenhet att ta hand om avfall på effektivast sätt. Både ur ett ekonomiskt perspektiv för kund och ett hållbart sätt för miljön.

KONTAKT

FÖLJ OSS

Godkänd leverantör till: