Produkter & Tjänster

Farligt avfall


Läs mer

Farligt avfall

Enligt lag behöver allt farligt avfall rapporteras till Naturvårdsverket. 
Svenska Servicestyrkan är anslutna till Naturvårdsverket för en säker och miljövänlig hantering av farligt avfall.

Vi erbjuder alla våra kunder rapportering till Naturvårdsverket i samband med att vi tar emot avfallet för en enkel och smidig hantering.

Genom vårt kvalitetssäkrade avfallssystem kan vi få ut noggrann statistik på den mängd och volym farligt avfall vi tar emot av våra kunder och kan därmed garantera tydliga avfallsrapporter till både er, och naturvårdsverket.

Hantering Farligt avfall 


Vi erbjuder både löpande och tillfällig hämtning av farligt avfall.

Beroende på vilket typ av farligt avfall ni hanterar så erbjuder vi följande utföranden:

 • Kärl
 • Sorteringsstege
 • Försluten låda
 • Fat
 • Pallkrage
 • Kemikalieskåp
 • Löst avfall

Exempel på farligt avfall:

 • Elektronik
 • Glöd- och lågenergilampor
 • Batterier och bilbatterier
 • Målarfärg, både vatten- och oljebaserad
 • Sprayburkar med farosymbol, aerosoler, fyllda som tomma
 • Olja (ej matolja)
 • Tryckbehållare
 • Småkemikalier
 • Förorenade massor
 • Asbest och eternit
 • Tryckimpregnerat trä
 • Freonavfall
 • Vitvaror

Till naturvårdsverket rapporterar vi den mängd och volym av farligt avfall vi tar emot av er och anger rätt avfallskod för respektive fraktion.

Kontakta oss så hjälper vi till med att hitta en bra lösning för era behov

Kontakta oss

Produkter & Tjänster

Vi erbjuder lönsam återvinning inom bygg, fastighet, kontor och industri i hela Stockholm.
Vi eftersträvar att ge kunder hög service och kontroll på sin återvinning genom bland annat löpande kontakt, skräddarsytt upplägg och kvalitetssäkrad avfallsstatistik.

Fastighetsnära insamling

Svenska Servicestyrkan är experter på fastighetsnära insamling av avfall hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag. Vi erbjuder kostnadsfri behovsanalys av er nuvarande avfallshantering och sammanställer en offert samt förbättringsförslag för er nya avfallshantering.

Läs mer här
Verksamhetsavfall

Behöver ni hjälp med hantering av produktionsavfall, emballage, packmaterial eller mellanlagrar avfall från projekt? Vi på Svenska Servicestyrkan har gedigen erfarenhet inom branschen och erbjuder anpassad hämtning av avfall både löpande och på avrop.

Läs mer här
Kontorsåtervinning

Vår kompletta sorteringsmöbel erbjuder full sortering av 9 fraktioner på en och samma plats för att underlätta återvinning av kontorsåtervinning. Vi erbjuder fast månadskostnad med inkluderande möbel och löpande hämtningsintervall, samt 3 månaders bindningsfri testperiod. Sortera er återvinning med vår möbel.

Läs mer här
Byggavfall

Vi erbjuder hämtning av byggavfall i kärl i olika storlekar för smidig och enkel hantering som ökar er sorteringsmöjlighet och sänker era kostnader. Vi levererar kärlen till angiven plats och erbjuder sorteringsguider på flera språk för att göra det enklare att sortera.

Läs mer här
Farligt avfall

Svenska Servicestyrkan erbjuder säker och miljövänlig hantering av farligt avfall. Vi hanterar bland annat elektronik, batterier, målarfärg och kemikalier och rapporterar allt till Naturvårdsverket. Vi erbjuder både löpande och tillfällig hämtning av farligt avfall samt olika utföranden såsom kärl, förslutna lådor och pallkrage.

Läs mer här
Övriga tjänster

Professionell hjälp av bortforsling och förrådstömningar samt rensning av dödsbo i bostadsrättsföreningar och fastigheter. Våra erfarna förare hämtar, packar och transporterar grovsoporna till våra behandlingsanläggningar. Vi erbjuder även kärl och container till städdagar för grovsopor, elektronik och trädgårdsavfall.

Läs mer här
Återvinningsutrustning

Svenska Servicestyrkan erbjuder avfallshantering och återvinningslösningar i kärl och burar både till inköp och att hyra. Att använda kärl och burar minskar arbetsbelastningen och förbättrar arbetsmiljön samt förenklar sortering. Kontakta oss för aktuell prislista

Läs mer här
Evenemangsavfall

Svenska Servicestyrkan erbjuder professionell avfallshantering för evenemang av alla storlekar. Vi erbjuder expertis och lösningar för att göra ditt evenemang mer miljövänligt och effektivt. Kontakta oss för offert!

Läs mer här
Sorteringsguider

Länk med pdf till sorteringsguide inom varje område

Läs mer här

Intresserad av våra lösningar?

Vår främsta målsättning är att ge de bästa förutsättningarna för våra kunder att skapa en hållbar utveckling – alla ska tjäna på en bättre miljö.

Kontakta oss

Intresserad av någon av våra tjänster eller kan vi hjälpa er med något annat?

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Berätta gärna hur vi kan hjälpa dig eller vad du vill boka för tjänst

SVENSKA SERVICESTYRKAN

Svenska Servicestyrkan AB har sedan starten år 2000 byggt upp en gedigen erfarenhet att ta hand om avfall på effektivast sätt. Både ur ett ekonomiskt perspektiv för kund och ett hållbart sätt för miljön.

KONTAKT

FÖLJ OSS

Godkänd leverantör till: