Produkter & Tjänster

Komplett kontorsåtervinning


Läs mer

Komplett sorteringsmöbel

Är er arbetsplats måna om att värna om miljön och återvinna allt avfall?
Många gånger saknas återvinningsmöjligheter i fastigheten, eller så hittar man inga kärl som passar in på kontoret. Då är vår sorteringsmöbel perfekt för er!

Enkel och stilren sorteringsmöbel som erbjuder full sortering av 9 fraktioner på en och samma plats! Källsortera er kontorsåtervinning i en komplett sorteringsmöbel för att göra det så enkelt som möjligt för alla, att sortera så mycket som möjligt.

Fördelar:

 • Ingen bindningstid
 • Ingen månadshyra eller framkörningsavgift
 • Betala bara för det ni kastar
 • Endast 30 dagars uppsägningstid

Stilren och platsoptimerad fossilfri kontorsåtervinning i möbler som lätt smälter in på ert kontor!

Tillsammans med er sätter vi ihop en anpassad kontorsåtervinning efter ert behov. Ni bestämmer själva vilka fraktioner ni vill sortera ut och hur ofta ni vill att vi tömmer.

Ni debiteras endast per tömning, ingen fast månadskostnad eller hyra för möblerna. Vid varje hämtning undersöker vi vilka fraktioner som behöver tömmas och vilka som klarar sig till nästa hämtning. Optimal och lönsam lösning för er som inte vill betala mer än vad det kostar!

Kontorsmöblerna går att få i utförandet 1 x 170 eller 2 x 85 liter. Skåpens mått och att dem står på hjul gör de lätta att möbler och flytta på.

Fraktioner

Saknar ni någon fraktion? Kontakta oss så tar vi fram en lösning för er.
Har ni frågor kring sorteringsregler i avfallsförordningen – tveka inte på att kontakta oss!

Prislista

Kontakta oss för offert med aktuell prislista och villkor.

Vi levererar möblerna med monterade dekaler av de fraktioner ni önskar.
Vill ert kontor bli mer grönt? Kontakta oss för kostnadsfri behovsanalys och offert!
Vi hjälper även till med bortforsling av grovsopor, el- och farligt avfall, ljuskällor och batterier.

Fraktioner:

 • Pappersförpackningar
 • Plastförpackningar
 • Brännbart avfall
 • Kontorspapper
 • Sekretesspapper (med destruktion)
 • Wellpapp
 • Pant
 • Färgat glas
 • Ofärgat glas
 • Metallförpackningar

Produkter & Tjänster

Vi erbjuder lönsam återvinning inom bygg, fastighet, kontor och industri i hela Stockholm.
Vi eftersträvar att ge kunder hög service och kontroll på sin återvinning genom bland annat löpande kontakt, skräddarsytt upplägg och kvalitetssäkrad avfallsstatistik.

Fastighetsnära insamling

Svenska Servicestyrkan är experter på fastighetsnära insamling av avfall hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag. Vi erbjuder kostnadsfri behovsanalys av er nuvarande avfallshantering och sammanställer en offert samt förbättringsförslag för er nya avfallshantering.

Läs mer här
Verksamhetsavfall

Behöver ni hjälp med hantering av produktionsavfall, emballage, packmaterial eller mellanlagrar avfall från projekt? Vi på Svenska Servicestyrkan har gedigen erfarenhet inom branschen och erbjuder anpassad hämtning av avfall både löpande och på avrop.

Läs mer här
Kontorsåtervinning

Vår kompletta sorteringsmöbel erbjuder full sortering av 9 fraktioner på en och samma plats för att underlätta återvinning av kontorsåtervinning. Vi erbjuder fast månadskostnad med inkluderande möbel och löpande hämtningsintervall, samt 3 månaders bindningsfri testperiod. Sortera er återvinning med vår möbel.

Läs mer här
Byggavfall

Vi erbjuder hämtning av byggavfall i kärl i olika storlekar för smidig och enkel hantering som ökar er sorteringsmöjlighet och sänker era kostnader. Vi levererar kärlen till angiven plats och erbjuder sorteringsguider på flera språk för att göra det enklare att sortera.

Läs mer här
Farligt avfall

Svenska Servicestyrkan erbjuder säker och miljövänlig hantering av farligt avfall. Vi hanterar bland annat elektronik, batterier, målarfärg och kemikalier och rapporterar allt till Naturvårdsverket. Vi erbjuder både löpande och tillfällig hämtning av farligt avfall samt olika utföranden såsom kärl, förslutna lådor och pallkrage.

Läs mer här
Övriga tjänster

Professionell hjälp av bortforsling och förrådstömningar samt rensning av dödsbo i bostadsrättsföreningar och fastigheter. Våra erfarna förare hämtar, packar och transporterar grovsoporna till våra behandlingsanläggningar. Vi erbjuder även kärl och container till städdagar för grovsopor, elektronik och trädgårdsavfall.

Läs mer här
Återvinningsutrustning

Svenska Servicestyrkan erbjuder avfallshantering och återvinningslösningar i kärl och burar både till inköp och att hyra. Att använda kärl och burar minskar arbetsbelastningen och förbättrar arbetsmiljön samt förenklar sortering. Kontakta oss för aktuell prislista

Läs mer här
Evenemangsavfall

Svenska Servicestyrkan erbjuder professionell avfallshantering för evenemang av alla storlekar. Vi erbjuder expertis och lösningar för att göra ditt evenemang mer miljövänligt och effektivt. Kontakta oss för offert!

Läs mer här
Sorteringsguider

Länk med pdf till sorteringsguide inom varje område

Läs mer här

Intresserad av våra lösningar?

Vår främsta målsättning är att ge de bästa förutsättningarna för våra kunder att skapa en hållbar utveckling – alla ska tjäna på en bättre miljö.

Kontakta oss

Intresserad av någon av våra tjänster eller kan vi hjälpa er med något annat?

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Berätta gärna hur vi kan hjälpa dig eller vad du vill boka för tjänst

SVENSKA SERVICESTYRKAN

Svenska Servicestyrkan AB har sedan starten år 2000 byggt upp en gedigen erfarenhet att ta hand om avfall på effektivast sätt. Både ur ett ekonomiskt perspektiv för kund och ett hållbart sätt för miljön.

KONTAKT

FÖLJ OSS

Godkänd leverantör till: